Hopp til innhold

Om oss

Mathuset har levert delikatesser og catering til tusenvis av arbeidsplasser, arrangementer og sultne kunder.

Med over 20 års historie har vi opparbeidet oss god kunnskap og kapasitet. Mathuset er stolt leverandør av selskapsmat og catering til alle anledninger og vi leverer mat i eget hus og rundt i hele Telemark.

Vårt motto er 100% kvalitet, hver gang.

Vår historie

Siden 1998 har Kokken Kay levert delikatesser og catering til tusenvis av arbeidsplasser, arrangementer og sultne kunder.

Det startet på Meny Lietorvet, der Kay med sin kokkebakgrunn leverte catering og selskapsmat til kunder fra ferskvarelinjen.

Etterspørselen økte, det ble en bedrift i bedriften og i 2008 tok vi det store steget og flyttet inn i egne lokaler i Hesselberggate.

Det ble en umiddelbar suksess og snart var 10 kokker i sving.

I 2010 banker vi på hos NorgesGruppen med en ide og fire desserter. De er i dag å finne i Meny butikker landet rundt.

I 2015 er kapasiteten på ny sprengt. Vi oppretter da avdeling i Porsgrunn på flotte Norrøna Brygge.

I 2019 er atter igjen kapasiteten utfordret i begge avdelinger. Vi ser det nå hensiktsmessig å samle alt under ett stort tak. Så kom pandemien med alle sine hindringer, men oktober 2021 åpner vi stolt Mathuset på Myren. 1200 kvm med kjøkken, egen kafe og selskapslokaler. Her skal vi vokse og trives i mange år fremover.

Catering og gourmet

Vi leverer

Vi bryr oss om folk og fag

Mathuset er en godkjent lærebedrift med 2-4 kokkelærlinger inne til enhver tid. Våre lærlinger er regjerende Telemarksmestere flere år på rad.

Av samme kjærlighet til faget er vi medlem av Norges kokkers landsforening.

Vi bidrar og bryr oss oppriktig om våre nærområder og de svakere stilte.

Vi er medlem av Grønt Punkt for å bidra til en grønnere hverdag.