Hopp til innhold

Om oss

Mathuset har levert delikatesser og catering til tusenvis av arbeidsplasser, arrangementer og sultne kunder siden 1998

Med 25 års historie har vi opparbeidet oss god kunnskap og ikke minst stor kapasitet. Mathuset er stolt leverandør av selskapsmat og catering til alle anledninger

Vårt motto er 100% kvalitet, hver gang

Vår historie

Det hele startet på Meny Lietorvet, der Kokken Kay jobbet som Ferskvare sjef. Med sin kokke bakgrunn fikk han til stadig spørsmål om catering. Sammen med Kjøpmann Finsrud besluttet de å levere catering og selskapsmat til kunder fra ferskvarelinjen.

Dette ble raskt en bedrift i bedriften og kapasiteten ble sprengt. I 2008 tok vi det store steget og flyttet inn i egne lokaler i Hesselberggate.

Fra 2008 tok det virkelig av en kokk og lærling ble til mange kokker og lærlinger

I 2010 banker vi på hos NorgesGruppen med en ide og fire desserter. De er den dag i dag å finne i Meny butikker rundt det ganske land.

I 2015 er kapasiteten på ny sprengt. Vi oppretter da avdeling i Porsgrunn på flotte Norrøna Brygge.

I 2019 er kapasiteten på ny utfordret – i begge avdelinger. Vi ser det nå hensiktsmessig å samle all produksjon under ett stort tak, og sikter oss inn på Myren. Så kom pandemien med alle sine utfordringer, men oktober 2021 åpner vi stolt nye Mathuset på Myren. 1200 kvm med kjøkken, eget spiseri og selskapslokaler. Mathuset Porsgrunn – med sin flotte beliggenhet ved elva -består som kantine og selskapslokale. Nå kan vi vokse og trives i mange år fremover.

Catering og gourmet

Vi bryr oss om folk og fag

Mathuset er en godkjent lærebedrift med 2-4 kokkelærlinger inne til enhver tid. Våre lærlinger er regjerende Telemarksmestere flere år på rad

Av samme kjærlighet til faget er vi medlem av Norges kokkers landsforening

Vi bidrar og bryr oss oppriktig om våre nærområder og de svakere stilte

Vi er medlem av Grønt Punkt for å bidra til en grønnere hverdag