Vi leverer
Vi bryr oss om folk og fag
Mathuset er en godkjent lærebedrift med 2-4 kokkelærlinger inne til enhver tid.
Av samme kjærlighet til faget er vi medlem av Norske Kokkers Landsforening (NKL) som gjennom flere tiår har jobbet aktivt og er svært svært opptatt av rekruttering til kokkefaget. Kokkekonkurranser er et viktig verktøy for å skape oppmerksomhet rundt kokkefaget, og våre lærlinger er regjerende Telemarksmestere flere år på rad.
Telemarkmesteskap i restaurant og matfag.
Mathuset med sine lærlinger har vært regjerende Telemarksmestere i flere år på rad. I 2018 var det Sunniva Skavås Halvorsen og Oddbjørn Eriksrød Selle fra Mathuset som vant Telemarksmesterskapet for kokkelærlinger. Andreplassen gikk til lærlinger fra Jacob og Gabriel og Strøm, tredjeplassen til Årnesgruppen og Vest-Telemark Museum.
Vi er utrolig stolt av at Sunniva og Oddbjørn nå er ferdig utdannet og fortsatt jobber hos oss.
Første år i Telemarksmesterskapet for framtidige kokker fant sted under Dyrsku’n i Seljord 14. sept. 2012. Vinnerlaget går videre til Østlandsmesterskapet i Oslo.