Hopp til innhold

Om oss

Vi er en stolt catering og selskapsmat leverandør til alle anledninger.

Om det gjelder snitter til selskapet, lapskaus til dugnaden, tapas til vennegjengen, fingermat til høye glass eller 6 retters meny med kokker og servitører – uansett anledning ønsker vi å tilby våre gjester den beste maten og den beste servicen.

I tillegg til catering ut til kundene har vi selv flotte lokaler til alle anledninger.

Og vi produserer delikatesser til oss selv, kunder, butikker og grossister.

Uansett gjest, kunde eller anledning, vår motto er

100% fornøyd, hver gang.

Vår historie

Det hele startet i ferskvaren på Meny Lietorvet i 1998. Kjøpmann Finsrud ansatte kokken Kay som ny Ferskvare sjef. Kay, med sin bakgrunn fra restaurant og serveringsbransjen, fikk stadig spørsmål om catering fra sine gamle kunder. Sammen med Kjøpmann Finsrud besluttet de å levere catering og selskapsmat til kunder fra ferskvaren på Lie.

Dette ble raskt en bedrift i bedriften. Etter kort tid var kapasiteten sprengt og “..lykkelig som liten eller..” meldte seg.

I 2008 tok vi det store steget og flyttet inn i egne lokaler i Hesselberggate. Det skulle vise seg å være en umiddelbar suksess, omsetning og ansatte mer en doblet seg første året.

I 2010 banker vi på hos NorgesGruppen med en ide og fire desserter. De finner du i Meny butikker rundt det ganske land.

I 2015 er kapasiteten på ny sprengt. Det løser vi med å opprette avdeling Porsgrunn, på flotte Norrøna Brygge.

I 2019 er kapasiteten på ny utfordret, og det i begge avdelinger. Vi ser det nå hensiktsmessig å samle all produksjon under ett stort tak, og sikter oss inn på Myren.

Midt under pandemien, oktober 2021 åpner vi stolt nye Mathuset på Myren. 1200 kvm med kjøkken, eget Spiseri og selskapslokaler.

Her skal vi vokse og trives i mange år fremover.

Catering og gourmet

Vi bryr oss oppriktig om folk, fag og miljø

Mathuset er en godkjent lærebedrift med 2-4 kokkelærlinger inne til enhver tid. Våre lærlinger er regjerende Telemarksmestere flere år på rad

Av samme kjærlighet til faget er vi medlem av Norges kokkers landsforening

Vi tar også et stort samfunnsansvar. Vi samarbeider med skole, NAV og mange andre instanser for å gi folk sjansen. Og vi lykkes veldig ofte. Grunnen til det er fordi vi mener det, fordi det gjør noe bra med oss som mennesker og gir tilbake til oss i form av et godt miljø. Det er en positiv sirkel. Glade ansatte lager bedre mat.

Vi bryr oss om miljøet, om matsvinn, riktig emballasje og er medlem av Grønt Punkt for å bidra til en grønnere hverdag