Hopp til innhold

Bryllup

Den virkelig store dagen. Vi har over 20 års erfaring med bryllup og setter vår ære i å bidra til at denne dagen blir uforglemmelig. Her må alt være perfekt. Vi har et økende antall bryllup hvert år og i 2018 hadde vi nær 50 bryllup. Vi liker å tro det er fordi folk stoler på oss. Vi har rodd bryllupsmat ut på en øy, gått langt til skogs og grillet midt i byen. Det viktigste er at brudeparet får det akkurat som de drømte om. Så langt det er mulig - og det meste er mulig.

Bryllup

Konfirmasjon

Konfirmasjon er en av våre aller største høytider. Her er det gjerne tapas og koldtbord som er det vanligste og vi har nær ubegrenset kapasitet. Betjening, lokaler og selskapsmeny er der hvor vi blir fullbooket først, og vi anbefaler deg derfor være ute i god tid. Vi holder åpent alle konfirmasjonsdagene

Dåp / Navnefest

Vi holder åpent for catering søndager kl 10-14 eller etter avtale slik at dere får alt nylaget. Fra gammelt av var dette ofte snitter, koldtbord eller lapskaus, nå ser vi at det blir mer og mer tapas og andre varianter. Vi lager uansett det dere måtte ønske, samt vi har egne selskapslokaler perfekt for denne type anledning.

Salgsvilkår og betingelser

Minnestund

Minnestund er som regel en trist anledning som krever egen tilnærming. Dette er dagen der man kanskje ikke orker eller ønsker å tenke så mye, men kun få den hjelpen man trenger, om det er lite eller alt. Vi kan bistå deg med det hele som catering eller her i våre egne, flotte lokaler.

Kontakt oss

Andre eventer

Vi har et godt samarbeid med Bentes Blomster, TG event og flere andre aktører med utleielokaler i hele Grenland. Ønsker du å arrangere noe utenom det vanlige har vi gode samarbeidspartneres som kan tilby gode løsninger for det meste på gruppemarkedet, enten det gjelder underholdning, aktiviteter, teambygging eller kveldskonsepter

Les mer