Hopp til innhold

Leie lokalet?

Hos oss kan du leie hele eller deler av Mathuset. Våre lokaler kan deles opp og tilpasses akkurat ditt behov. Ta kontakt eller kom innom for en uforpliktende prat.

Ta kontakt

Flotte utleielokaler til møter og selskap

Våre lokaler er intime og koselige med et industrielt og moderne preg og god atmosfære. Vi har to store møterom med alle fasiliteter og totalt har Mathuset plass til å dekke opp til 150 gjester. Vi dekker til akkurat som du vil, enten du liker å mingle, dekke til langbord elle intime småbord.

Ta kontakt om du trenger festlokale, selskapslokale, konferanselokale, kurs, møterom, kick-off, lokale til produktlanseringer, bryllup, dåp, konfirmasjon, minnestund, sommerfest, juleselskap eller andre type eventer. Vårt lokale kan tilpasses og deles opp etter ditt behov.

Galleri

Alle våre lokaler

Hele mathuset

Hele mathuset består av to store møterom og en stor kafe-/restaurantdel. Rommene har fleksible vegger som enkelt kan fjernes slik at alle rom blir til et stort festlokale, med plass til 150 gjester.

Hele huset oppleves intimt og koselig med et industrielt og moderne preg og god atmosfære.

Servitøren

Servitøren er det største møterommet vårt med alle fasiliteter og plass opptil 60 gjester. Møterommet har store fine vinduer og en lekker vegg i glass som gjør rommet luftig og elegant.

Rommet kan dekkes opp som du vil, enten du planlegger møte med mat eller en liten festmiddag.

Kokken

Møterommet Kokken har alle fasiliteter i tillegg til eget kjøkken. Her har vi plass til opptil 40 gjester Møterommet har store vinduer og egen utgang.

Rommet kan dekkes opp som du vil og egner seg godt både til møte, fest eller til konseptet “kokkekamp”.

Grimsrud Gård

Dette er en perle i Bamle, perfekt til bryllup og større arrangement. Stedet ligger usjenert til med ubegrenset kapasitet.

Grimsrud Gård drives av Nr1Utleie AS, som er utleier av telt og tilhørende.

Håndverkern

Skien håndverk og industriforening sitt ærverdige lokale i nordre del av Skien, på Lie. Huset har masse historie i veggene og en intim spisesal med tilhørende salong.

Lokalet har plass opptil 60 personer

Kjørbekk

På Kjørbekk, toppetasjen over Spar Kjørbekk, har Mathuset og Butikkpartner et flott lokale med åpent kjøkken og stor takterrasse til alle typer arrangement.

Lokalet har plass opptil 45 gjester

Odd Fellow Skien

Odd Fellow Skien ligger på Falkum, sentralt plassert i Skien. Bygget er nylig gjennomgått restaurering og har en fint uteområde.

Lokalet har plass opptil 90 personer

Odd Fellow Porsgrunn

Odd Fellow Porsgrunn er et ærverdig bygg midt i Porsgrunn sentrum med masse historie i veggene. Lokalet egner seg til de fleste sammenkomster og anledninger.

Lokalet har plass opptil 90 personer

Norrøna brygge

Norrøna brygge ligger vakkert til nede ved elva. Lokalene er nyrestaurert, moderne og inneholder i dag kantine med flotte møte- og selskapslokaler.

Lokalet har plass opptil 90 personer